Hoe bestel ik een product bij ScandinavianDesignCenter?

1. Ga naar de categorie van uw keuze en selecteer de gewenste producten en de eventuele varianten die u wilt bestellen. Wanneer u op de groene knop '+ In winkelmand' klikt, wordt het product automatisch aan uw winkelmand toegevoegd.

2. Rechts bovenin het scherm ziet u het aantal producten en het totale orderbedrag van de producten in uw winkelmand. Wanneer u uw winkelmand wilt bekijken of uw bestelling wilt afronden, klikt u op de illustratie van de winkelmand.In de winkelmand ziet u alle producten van uw bestelling. Zonodig kunt u producten uit uw winkelmand verwijderen en/of de gewenste hoeveelheid aanpassen. Wanneer u beschikt over een kortingscode, kunt u deze eveneens hier invoeren. Wanneer u klaar bent klikt u op 'Volgende' om uw bestelling af te ronden en te betalen.

3. Als eerste voert u al uw persoonlijke gegevens in, zoals uw naam, adres, postcode en woonplaats. Indien u uw bestelling op een ander adres wilt laten afleveren, verzoeken we u graag contact op te nemen met onze klantenservice. Aansluitend kiest u de gewenste verzend- en betaalmethode en plaatst u een vinkje voor het accepteren van de 'Algemene Voorwaarden'. Zorg ervoor dat al uw persoonlijke informatie correct is, voordat u op de groene knop 'Afrekenen' klikt om uw bestelling definitief te maken. Indien u kiest voor betaling per iDeal/Bancontact wordt u nu doorgeleid naar de website van uw bank om de betaling af te ronden.

4. Zodra uw betaling is voldaan ziet u op het scherm een bevestiging en uw ordernummer. Een orderbevestiging - met daarop alle gegevens - wordt eveneens verzonden naar het opgegeven e-mailadres.