Over ons

ScandinavianDesignCenter.nl - Wij brengen Scandinavisch Design naar u toe!


Welkom bij ScandinavianDesignCenter! Toen het bedrijf in 2002 werd opgericht was het doel om een online platform te creëren, waar iedereen altijd en overal toegang zou hebben tot en zich zou kunnen laten inspireren door Scandinavisch design. Vandaag de dag hebben wij klanten in meer dan 70 landen en duurt het gemiddeld slechts 4 tot 6 dagen, voordat een pakket - vanuit ons magazijn in Zweden - zijn bestemming heeft bereikt.

 

Waarom iets kopen bij ScandinavianDesignCenter.nl? In de eerste plaats hebben we een nauwkeurig en uitgebreid assortiment aan Scandinavische designproducten; een assortiment dat dikwijls anders en uitgebreider is dan dat van andere web- of fysieke interieurwinkels. Om de meest representatieve designproducten te vinden en actuele trends te blijven volgen, bezoeken we regelmatig beurzen en tentoonstellingen. Tevens hebben we dikwijls contact met Scandinavische designers en kleine fabrikanten om zo de rijzende ‘Star of Tomorrow’ te vinden.

 

Daarnaast willen we benadrukken dat kwaliteit voor ons - in alle opzichten - een belangrijk speerpunt is. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op een professionele klantenservice, verzorgd door bekwame en toegewijde medewerkers; uiteraard proberen zij u te allen tijde zo goed mogelijk te helpen en aan uw wensen te voldoen. Daarnaast doen we ons uiterste best om alle informatie op de website - bijvoorbeeld voorraadinformatie en verwachte levertijden - zo actueel mogelijk te laten zijn.

Om aan onze kwaliteitsnormen te voldoen en onze werkprocessen voortdurend te verbeteren, werken we samen met specialisten uit verschillende landen. Daarbij is geen detail te klein om genegeerd te worden. Zo zijn onze websites gebouwd volgens moderne technologieën en verdienen veiligheid en betrouwbaarheid bij uw bestelling en betaling de hoogste prioriteit. Om uw gegevens optimaal te beschermen maken wij gebruik van het PCI DSS protocol en Symantec/VeriSign-technologie. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw persoonlijke gegeven bij ons in goede handen zijn.

Van Amsterdam tot Parijs en van Wenen tot meer exotische bestemmingen als Auckland (Nieuw-Zeeland) of Kyoto (Japan): vandaag de dag vindt u onze klanten overal ter wereld! En allemaal houden ze ervan te shoppen en geïnspireerd te raken door onze meer dan 170 merken en duizenden producten, die staan voor Scandinavisch design.

Graag nodigen we ook u van harte uit om veilig en vertrouwd te shoppen bij ScandinavianDesignCenter. Welkom!

 

ScandinavianDesignCenter werd in 2002 opgericht door ondernemer Jörgen Bödmar. Met een achtergrond in de luchtvaartbranche (voor het Scandinavische SAS) en als medewerker/eigenaar van een wervings- en selectiebureau in Zweden, vervolgde hij in 2002 zijn carrière in Scandinavisch interieurdesign. Intussen is ScandinavianDesignCenter uitgegroeid tot een organisatie met ca. 30 medewerkers. Ondanks de zware economische tijd, ziet de toekomst voor e-commerce er rooskleurig uit en voorziet het bedrijf een voortgaande groei voor de komende jaren.