Volg uw pakket

Volg uw pakket!

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze - vanuit ons magazijn in Zweden - direct verzonden naar het door u opgegeven afleveradres. Zodra dat gebeurd is, ontvangt u automatisch een verzendbevestiging per e-mail. Op deze bevestiging vindt u het trackingnummer, waarmee u de verdere voortgang van de levering kunt volgen.

DHL
Het pakket wordt via Duitsland naar het land van bestemming getransporteerd en vervolgens bij u afgeleverd. In totaal kan dit ca. 4-6 werkdagen duren; voor België is dit 4-7 werkdagen. Zolang het pakket zich in Duitsland bevindt, kunt u de bestelling volgen via: www.dhl.de. Zodra het pakket in Nederland is aangekomen, kunt u de voortgang volgen via: www.dhlparcel.nl. Voor België is dat: www.bpost.be. Op deze websites vindt u tevens informatie over eventuele alternatieve bezorgingsmethodes.

UPS
Via UPS is in Nederland eveneens Express zending mogelijk. De gemiddelde levertijd bedraagt in dat geval 1-2 werkdagen. U kunt de voortgang van de levering volgen via: www.ups.com.

Vertraging?
Graag verzoeken we u bij een eventuele vertraging in de levering eerst bovengenoemde aflevertermijnen in acht te nemen. Is er na de genoemde termijn geen voortgang zichtbaar? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zonodig zullen we op dat moment contact opnemen met DHL/UPS om de status van de levering nader te onderzoeken.