Om gebruikerservaringen te verbeteren maakt deze website gebruik van cookies. Door verder te navigeren op deze site geeft u aan deze cookies te accepteren. Meer informatie >

Ok!

Pers

Journalist of blogger?

Op zoek naar (hoge resolutie) afbeeldingen of andere informatie over ScandinavianDesignCenter of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur via:

Affiliate partner worden?

Helpen om Scandinavisch design wereldwijd toegankelijk te maken voor iedereen? Word dan affiliate partner van ScandinavianDesignCenter.nl!

Als affiliate partner ontvangt u onder andere:

  • 10% commissie over de totale orderwaarde van geplaatste bestellingen;
  • Speciale acties, aanbiedingen en provisiemodellen;
  • Gebruik van (gepersonaliseerde) banners en illustraties;
  • Snel en persoonlijk contact met onze marketingafdeling.

Meld u nu aan voor ons affiliate programma >> 

 

Nieuwsberichten:

12 december 2016

Slå två flugor i en smäll (Sla twee vliegen in één klap)

door Thuiswinkel.org


Ruim 10.000 designproducten van 170 Scandinavische merken, een webshop in 9 talen én wereldwijde levering: welkom bij Scandinavian Design Online! Het Zweedse bedrijf Scandinavian Design Online AB werd in 2002 opgericht in Kalmar. De missie? Het beste van Scandinavisch interieurdesign wereldwijd toegankelijk maken voor iedereen. “Dat het bedrijf in een behoefte voorziet, blijkt wel uit de sterke groei die het heeft doorgemaakt,” aldus Corien Leemburg (33), webredacteur voor de Nederlandse markt. 

“Na de uitbreiding naar andere Scandinavische landen, werd in mei 2014 de stap naar de Nederlandse markt gemaakt. Voordat dat gebeurde, was er door verschillende afstudeerders onderzoek gedaan. Toen bleek dat er voldoende kansen en mogelijkheden waren, hebben zij een start gemaakt met de Nederlandse site, genaamd www.scandinaviandesigncenter.nl én de klantenservice. Het spreken van de lokale taal en het kennen van de nationale markt is essentieel als het gaat om communicatie én vertrouwen. Om die laatste reden werd eind 2015 tevens het Thuiswinkel Waarborg aangevraagd.”

Skomakare bliv vid din läst (schoenmaker blijf bij je leest)

Het assortiment van Scandinavian Design Center is zeer divers: van keukenproducten tot verlichting en van woonaccessoires tot zelfs behang. “Waar we ons in onderscheiden, is dat we zelf het beste van Scandinavisch design selecteren. Dit betekent dat we niet zomaar alle producten en collecties in ons assortiment opnemen; het moet wel passen binnen ons concept.”

Begonnen als online shop heeft Scandinavian Design Center nog altijd geen showroom en fysieke winkels. De wereldwijde levering gebeurt direct vanuit het Zweedse magazijn. “Voor de Nederlandse markt heeft de vestiging hier in Zweden voor- en nadelen. De levertijd is misschien wat langer, maar naast het feit dat de collectie wel écht Scandinavisch is, vinden veel klanten het speciaal om hun bestelling uit het buitenland te ontvangen. Daarnaast zit – in tegenstelling tot andere webshops – voor ons het magazijn letterlijk een deur verder. Omdat we de producten zo eenvoudig zelf kunnen bekijken, kunnen we onze klanten goed adviseren. Een groot pluspunt dat ook onze klanten erg waarderen. Op dit moment scoren we een 8,6 via Thuiswinkel Waarborg Reviews. Daar zijn we heel trots op!”

Övning ger färdighet (oefening baart kunst)

Grote vraag die nog rest is: hoe kom je als Nederlandse webredacteur in Zweden terecht? “Mijn droom was al langer om naar Zweden te verhuizen. De enige voorwaarde die ik had, was dat ik wel ‘vastigheid’ wilde in de vorm van een baan. Min of meer toevallig kwam ik op de website van Scandinavian Design Center terecht en vond daar deze vacature. Ik solliciteerde en … werd aangenomen. Zo maakte ik in februari 2016 de overstap van communicatiemedewerker in de zorg naar de functie van webredacteur.”

“Hoewel de wereld van de e-commerce nog redelijk nieuw voor mij is, vind ik vooral de afwisseling superleuk! Van het actualiseren van de website tot klantenservice en van wet- en regelgeving tot marketing & PR; net als mijn collega-webredacteuren doe ik ook eigenlijk alles zelf! De markt verandert snel en vraagt om je flexibel op te stellen. Elke dag zijn er nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Maar zowel online als bij één van mijn 50 internationale collega’s, is een bron van informatie en veel kennis en deskundigheid beschikbaar.”

Nieuwsgierig geworden naar het werk van Corien en de écht Scandinavische producten? Check www.scandinaviandesigncenter.nl.

 

Lees hier het hele artikel Slå två flugor i en smäll  op www.thuiswinkel.org.

13 juli 2017

GRAND OPENING
Nieuwe website: ScandinavianDesignCenter.nl


Liefhebber van Scandinavisch design? Neem dan snel een kijkje op de nieuwe website
www.ScandinavianDesignCenter.nl en profiteer van unieke openingsaanbiedingen!

Van keukenproducten tot verlichting en van woonaccessoires tot behang: het assortiment van ScandinavianDesignCenter bestaat ruim 10.000 designproducten van 170 Scandinavische merken. Kortom, het beste van Scandinavisch design, nu beschikbaar via een nieuwe website. 


Sneller, mooier én inspirerender
Dat de webshop in een behoefte voorziet blijkt wel uit de groei die het bedrijf -  sinds de oprichting in 2014 - heeft doorgemaakt. ”Met de lancering van de nieuwe site hopen we deze groei verder voort te zetten en bovenal nóg beter aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen!” aldus Bank Bergström, algemeen directeur. ”Sneller, mooier én inspirerender: de nieuwe website heeft alles in zich om de Scandinavische woonstijl zelf in huis te halen.”

 

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op www.scandinaviandesigncenter.nl en profiteer van unieke openingsaanbiedingen! 


Over ScandinavianDesignCenter.nl
ScandinavianDesignCenter.nl is onderdeel van Scandinavian Design Online: een webshop die beschikbaar is in 9 verschillende talen. Vanuit het magazijn in Kalmar, Zweden levert het bedrijf Scandinavische designproducten aan meer dan 70 landen wereldwijd.